Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK'lı teröristlerce geçen sene düzenlenen saldırıda şehit olan inşaat mühendisi Mazlum Gözenoğlu  için mevlid programı düzenlendi.

Nusaybin'in Dibek Mahallesi kırsalında karakol inşaatında çalışan sivillere PKK'lı teröristlerce 3 Nisan 2020'de uzun namlulu silahlarla açılan ateş sonucu şehit olan 27 yaşındaki mühendis Mazlum Gözenoğlu'nun ailesi, tarafından düzenlenen mevelit programına, Mardin Valisi/Büyükşehir Belediye Başkan vekili Mahmut Demirtaş, Midyat Kaymakamı Tekin Dündar, Garnizon Komutanı Albay Türker Tuna, Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, Cumhuriyet Başsavcısı Burak Olgun, Emniyet Müdürü Mevlüt Tüylü, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Kalender Ünal, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Pota, İl Müftüsü Ali Hayri Çelik, AK Parti İl Başkanı Faruk Kılıç, MHP İl Başkanı Ferhan Bozkuş, AK Parti İlçe Başkanı Atilla Yarış, kanaat önderleri, sivil toplum kuruluşları ve davetliler katıldı.

Keyf-i Seyran'da koronavirüs tedbirleri kapsamında Okuman duaların ardından bir konuşma yapan Şehit Mazlum Gözenoğlu'nun babası Hüseyin Gözenoğlu, "Şehidimizin yıl dönümü münasebetiyle düzenlediğimiz mevlide teşrif ettiniz. Bu teşriflerinizle bize teselli oldunuz, moral oldunuz. Şehidimizin şehadetinden bugüne hepiniz bizim yanımızda yer aldınız, acımızı paylaştınız, özel günlerde bizlerle beraber oldunuz bu vesileyle baş göz üstüne geldiniz. İyi ki varsınız, kahram şehitlerimiz ve gazilerimiz ve bu güzel vatanımız için canlarını feda eden şehirlerimizin ruhu şad olsun." dedi. 

Selahattin Erol