Kurban Bayramı’nda vatani görevini yapan Mehmetçiklerle bir süre sohbet eden Vali Demirtaş, vatandaşlarımızın huzurlu ve güvenli bir bayram geçirmeleri için gece gündüz demeden, her zorlu şartta fedakarca çalışan güvenlik güçlerimize teşekkür etti.


İl Jandarma Komutanlığının ardından Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına Bayram ziyaretinde bulunan Vali Demirtaş, itfaiye personellerinin bayramlarını kutladı.


Daha sonra Özel Harekat Şube müdürlüğüne geçen Vali Demirtaş, polis memurlarıyla bayramlaştıktan sonra şehit ailelerini ziyaret etti.


İlk olarak Şehit Güvenlik Korucusu Evren Başçı’nın ailesini ziyaret ederek bir süre sohbet eden Vali Demirtaş, ardından Şehit Er Halit Toparlı ve Şehit Polis Memuru Mehmet Tutakbala’nın ailelerini ziyaret ederek istek ve arzularını dinleyip, şehit çocuklarına oyuncaklar verdi.


Şehitlerimizin geride kalan ailelerinin milletimizin ve devletimizin en kutsal emaneti olduğunu söyleyen Vali Demirtaş, devletimizin her zaman ülkemizin birlik, beraberliği ve bölünmez bütünlüğü uğruna canlarını hiçe sayarak şehadete yürüyen şehitlerimizin ailelerinin yanında olduğunu belirtti. 


Şehit aileleri de ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, Vali Demirtaş’a teşekkürlerini ilettiler.


Vali Demirtaş, son olarak Artuklu Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı ve personellerin bayramlarını tebrik etti.
Ziyarette Vali Demirtaş’a, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Halil Şen, Tuğgeneral Burhan Aktaş ve İl Emniyet Müdür Vekili Muhitin İlker Emir eşlik etti.