Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, Kızıltepe ilçesi Ali Ertaş Caddesinde devam eden altyapı, kaldırım ve sıcak asfalt çalışmaları yerinde incelenerek çalışmaların son durumu hakkında ilgililerden bilgi alarak esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Mardin Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde ilçe ve kırsal mahallelerin modern yollara kavuşması için başlatmış olduğu çalışmaları sürdürüyor. Kızıltepe ilçe merkezinde Tandoğan Caddesi, Stadyum Caddesi tamamlanarak hizmete alındı. Kızıltepe ilçesinin önemli trafik güzergahlarından olan Ali Ertaş Caddesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Alt yapı çalışması nedeniyle asfaltlama çalışmaları başlatılamayan 15 metre genişliğinde 1700 metre uzunluğundaki Ali Ertaş Caddesinde, yol kazma, malzeme serimi, sulama ve sıkıştırma çalışmaları tamamlanarak BSK (sıcak asfalt) serimi başladı. Kızıltepe Belediyesinin de destek verdiği yol çalışmalarının kaldırım ve çevre düzenlemesiyle birlikte biran önce bitirilerek vatandaşın hizmetine alınması hızla devam ediyor.

Midyat Gündem Com'u Google News'te takip edin