Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, Kızıltepe ilçesi Eski Hastane Caddesinde devam eden asfaltlama çalışmalarını denetleyerek son durum hakkında bilgi aldı.

Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Vali Mustafa Yaman, Eski Hastane Caddesi’nde asfaltlama çalışmalarını denetleyerek, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Caddedeki yol asfaltlama çalışanlarını yerinde inceleyen Başkan Vekili Yaman’a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşlarla bir süre sohbet eden Yaman, vatandaşların taleplerini dinledi.

Vali Ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, Kızıltepe merkezde bulunan Urfa, Eski Hastane ve Mardin Caddelerinde daha önce başlattıkları asfaltlama çalışmalarına tekrar başladıklarını belirtti.

31 Mart seçimlerinden önce asfaltlama çalışmalarına başladıklarını anımsatan Yaman, “Biz kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bugün, buranın asfaltlama çalışmasını bitirmiş olacağız. Daha sonra çalışmaları Urfa Caddesi’nde, başlatacağız. Kızıltepe merkezde, 13 kilometre sıcak asfalt çalışması yapıyoruz. Üç büyük caddemizde çalışmalarımızı bitirdikten sonra diğer çalışmalara bakacağız.” dedi.

“2019 yılı programını tamamlayacağız”  

Kızıltepe’nin ihtiyaçları doğrultusunda 2020 programını belirleyeceklerini aktaran Yaman, konuşmasını şöyle sonlandırdı: “ Kırsal mahallelerin sathi kaplama ve sıcak asfaltlamaları daha önce yapılmıştı. 2020 yılının programını arkadaşlarımız, vatandaş ve muhtarlarımızdan gelen talepler doğrultusunda hazırlıyorlar. 2019 yılı programını bitirip, 2020 yılının programına başlayacağız. Kızıltepe’nin yeşil alan, yol, taziye evi ve diğer ihtiyaçlarını biliyoruz. Özellikle kadın ve gençlere yönelik çalışmaları hızla yapmış olacağız.”