Sözler ve Şiirler

Günümüz şiirlerine dair İş adamı Halil El tarafından yazılan ‘Sözler ve Şiirler’ kitabı dezavantajlı öğrencilerin eğitim ve ihtiyaçları için kullanılacak.

Halil El, yaptığı açıklamada, “Bu eserde Saygıdeğer Dostlarım merhaba Sizleri muhabbetle selamlıyorum. Benim için 2020 senesi zorlu olduğu kadar, anlamlı bir yıl oldu. Duygularımızı ifade ettiğimiz bir kitap yazma imkanı bulduk. Ayrıca hayatımıza anlam katacak değerli bir karar aldık. Kitabımın gelirini eğitimde fırsat eşitliğine katkı yapmak amacıyla dezavantajlı öğrencilerin eğitim ve ihtiyaçları için kullanacağım. Malumunuz bir öğrenci bile dünyayı değiştirebilecek ve hayatımızı kolaylaştırabilecek çalışmalara imza atabilir. Sizlerden istirhamım bu projeye destek vermenizdir. Saygılarımla”

KİTAP SATIŞ NOKTALARI  n11.com, kitapturdu.com,  Migimar AVM., Midyat Taksan Kitap Kırtasiye Midyat  Yaşar Kitap Kırtasiye, Midyat Oruç Kitap Kırtasiye, Midyat Okullar Pazarı Midyat  #kitap #kültür  #Mardin #Midyat #Bağış #migimar

Bu eserde hayata başka pencerelerden bakma sanatına vakıf olmanızın yanında, kıymetli tecrübe ve önemli hayat derslerinden değerli bilgiler edinerek, hayatınızı ışığı bol bir fenerle aydınlatmış olacaksınız. Bu nedenle eserdeki her söz ve şiir birer kitap konusu olabilecek değere ve ilhama sahiptir. Bu bilinçle okumanızı ve başkalarına aktarmanızı tavsiye ediyorum.

Format :Kitap
Barkod :9786059827492
Yayın Tarihi :2020-12-14
Yayın Dili :Türkçe
Baskı Sayısı :1.Baskı
Sayfa Sayısı :216
Kapak :Karton
Kağıt :Şamua
Boyut :135 X 210

Yazar  :Halil El