Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, şehirde bulunan 100 yaş üstü anneleri ziyaret ederek Sayın Cumhurbaşkanı ve İçişleri Bakanlığının selamlarını ileterek mektup ve hediyelerini takdim etti.  

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Yaman, şehirde bulunan 100 yaş üstü anneleri ziyaret ederek Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanlığının selamlarını iletti. İçişleri Bakanlığının 100 yaş üstü anneler için göndermiş olduğu mektup ve hediyeleri takdim ederek dualarını aldı.

Mardin Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi de şehir genelinde ki başta şehit anneleri olmak üzere yaşlı, engelli ve gazi anneleri ziyaret ederek Anneler Gününü kutladı, hediyeler takdim etti ve dualarını aldı.

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin anneler gününü kutladığını belirtti.

Yaman, “Bugün anneler günü toplum ve millet olarak her fırsatta büyüklere saygımızı gösteriyoruz.  Bugün vesilesi de ülke genelinde olduğu gibi Mardin’de 100 yaşından büyük olan annelerimizi ziyaret ettik. Sayın Cumhurbaşkanımız ve İçişleri Bakanımızın selamlarını ilettik ve gönderilen hediyeleri takdim ettik” dedi.

Valilik ve Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman annelerin yanında olduklarını ifade eden Yaman, şöyle devam etti: “Bugün Valilik ve Büyükşehir Belediyesi olarak da yaşlı annelerimizi, gazi ve şehit annelerini ziyaret ediyoruz. Hediyelerimizi takdim ediyoruz. Koronavirüs nedeniyle bu sene anneler günü biraz daha buruk geçti. Bu nedenle hem hijyen hem pandemi hem de sosyal mesafe kurallarına uymak durumundayız. Ziyaretlerimiz de bu şekilde hareket ediyoruz. Devlet olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde yaşlılarımızı unutmuyoruz, onların ihtiyaçlarını gideriyoruz. Gönüllerini alıyoruz. Allah onların başımızdan eksik etmesin. Başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin anneler gününü kutluyorum”