Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen İl Koordinasyon Kurulu Toplantısında, 2024 yılının ilk üç aylık döneminde Mardin'de yapımı tamamlanan, devam eden ve planlanan projeler değerlendirildi.

Toplantıda konuşan Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, Mardinlilere hızlı ve kaliteli kamu hizmetini sunmak için çalıştıklarını söyledi.

Mardin’de 1.  Kitap Fuarı düzenlenecek Mardin’de 1. Kitap Fuarı düzenlenecek

İldeki tüm kurumların vatandaşların talebine anında cevap vermesi, belirlenen ihtiyaç ve sorunların anında çözüme kavuşması için kurumlar arasındaki koordinasyonun önemine değinen Vali Akkoyun konuşmasını şöyle sürdürdü;
"2024 yılı 1. dönem itibariyle, ilimizde kamu kurum ve kuruluşlarımız, Belediyelerimiz ve kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşları tarafından 294 proje uygulandı. 24 proje tamamlanırken 99 proje devam ediyor, 171 proje ise etüt proje aşamasındadır.
Bu projelerin toplam tutarı 47 milyar 659 milyon 859 bin Türk Lirası olup, 2024 yılı 1. dönem sonu itibariyle 1 milyar 095 milyon 940 bin Türk Lirası harcama yapılmıştır. Yaptığımız hizmetlerimizin Mardinli hemşehrilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum."