MARDİN (AA) - Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Demirtaş, mesajında, paylaşmanın, yardımlaşmanın, bereketin ve manevi duyguların doruğa ulaştığı ramazan ayının ardından, Ramazan Bayramı'na kavuşmanın sevincini ve mutluluğunun yaşandığını bildirdi.

Geleneklerin bütün güzellikleriyle yaşandığı bayramı vatandaşların rahat ve huzur içerisinde geçirmesi amacıyla gereken tüm tedbirlerin alındığını belirten Demirtaş, şunları kaydetti:

"Milli birlik ve beraberliğimizi, sevgi ve dostluk bağlarımızı güçlendiren bayramlarımız, bizi biz yapan değerlerimizin ve dayanışma duygularımızın tazelendiği en özel günlerdir. Köklü inancımızın temelini teşkil eden ve bizleri birlik içerisinde yarınlara taşıyacak olan bu güzel günlerimizi; büyüklerimizi ve ihtiyaç sahiplerini hatırlamak, kırgınlıkları bir tarafa bırakıp yakınlarımızla kaynaşmak için önemli birer fırsat olarak değerlendirmeliyiz. Bayramı sevdikleriyle birlikte geçirmek için trafiğe çıkacak tüm sürücülerimizi de trafik kurallarına uymaya, trafikte daha dikkatli davranmaya ve gereken hassasiyeti göstermeye davet ediyorum. Bu vesileyle aziz milletimizin ve Mardinli hemşehrilerimin Ramazan Bayramı'nı kutluyor; bayramın ilimiz, ülkemiz ve bütün İslam alemi için hayırlara vesile olmasını diliyorum."