Hayırseverlerin bağışlarıyla yetim, mağdur, muhtaç ve mültecilere umut ışığı olan dernek, bir hayırseverin babası ve annesi adına bağışladığı 25 Bin TL ile oluşturulan gıda kolilerini yetim ve muhtaçlara ulaştırdılar.

Konu ile ilgili açıklama yönetim kurulu başkanı Fatih AKMAN “Elhamdulillah, Mardin Umut Kervanı olarak Mardin’de veren el ile alan el arasında köprü görevi görmeye devam ediyoruz. Bu çerçevede bize ulaşan bir hayırseverimiz bize 25 bin TL bağışta bulunarak 100 gıda kolisi şeklinde babası ve annesi adına dağıtılmasını talep etti. Gıdanın tedariği, paketlenmesi ve muhtaçlara ulaştırılması için üye ve gönüllülerimiz günlerdir hummalı bir çalışma yürütüyorlardı. Allah’a tekrar hamd olsun, hayırseverimizin iyilikleri babası ve annesi adına yetim ve muhtaçlara gıda olarak ulaştırıldı. Rabbim kabul etsin, anne ve babasına hayırlı uzun ömürler nasip etsin, onun da malına mülküne bereket koysun, dedi.

Açıklamanın devamında Akman, “ Rabbim izin verirse hayırseverimiz bize ulaştıkları takdirde bu çalışmanın devamı niteliğinde 2. 3. 4. Etap gıda dağıtımlarımız olacaktır. Şimdiden Rabbim kabul etsin. Ayrıca Rabbim, Allah’ın kendilerine verdiği maldan mülkten Allah yolunda cömertçe harcayan böyle hayırseverlerin sayısını da artırsın, dedi.

YUSUF EROL