Vali Demirtaş,  "Mardin Yeşilleniyor Projesi" kapsamında, Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı ile Nusaybin Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü işbirliğiyle İpek Yolunun orta refüjünde başlayan ağaçlandırma etkinliğine katılarak ağaç fidanlarını toprakla buluşturdu.

Tarihi İpek Yolunun orta refüjünde ağaç fidanlarını toprakla buluşturup can suyunu veren Vali Demirtaş, “Daha yeşil bir Mardin için ağaçlandırma çalışmalarını aralıksız sürdürüyoruz. Şehrimizi daha da güzelleştirmek adına şehrin vitrini durumundaki orta refüjlerde ağaçlandırma çalışmaları yaparak daha güzel bir görünüm kazandırıyoruz. “Mardin Yeşilleniyor Projesi” kapsamında sorumluluk alanımızda bulunan noktalarda ağaçlandırma çalışmalarını yaparken ilçelerimizde de ilçe belediyelerimizin işbirliğinde gerekli çalışmalarımızı yapıyoruz.” dedi.

Ağaçlandırma etkinliğine Vali Demirtaş’ın yanı sıra Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Emrullah Temizkan,  Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, Nusaybin Belediyesi yetkilileri, siyasi parti ve STK temsilcileri katıldı.