MARDİN - Mardin Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığında, İlçe Zabıta Müdürlüklerinin katılımlarıyla Temmuz ayın koordinasyon toplantısını Midyat’ ta gerçekleştirdi.

Mardin Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Kinyaz Köle, başkanlığında gerçekleşen Koordinasyon toplantısında, Esnaf ve Sanatkârlar Odasından alınan fiyat listesinin takibi ve iş yerlerinin denetlenmesi, kaldırım işgali, seyyar satıcılar, gıda denetimi, fırın, lokanta, kasap ve tarihi geçmiş ürünlerin denetlenmesi, çevre kirliliği ve dilencilerle ilgili konular müzakere edildi.

Ayrıca, gündem dışı yaklaşan Kurban bayramı ile ilgili konular, şehir içi toplu ulaşım ile ilgili şikâyetler ve sorunların ilçe belediyeleri ile birlikte koordineli bir şekilde çalışmalarının yapılması ele alındı.

Toplantıya, Midyat Belediye Başkan yardımcısı Abdürrahim Çelik, Midyat Belediyesi Zabıta Müdürü Ahmet Bayar’ın yanı sıra Artuklu, Nusaybin, Derik, Mazıdağ, Savur, Dargeçit, Ömerli ve Yeşilli ilçe zabıta müdürlüklerinin katılımlarıyla gerçekleşti.