Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Mardin Şube Başkanı Hatip Çelik , beraberindeki işadamlarıyla birlikte 21. Dönem Mardin Milletvekili/Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin’i makamında ziyaret etti.

Midyat Belediyesince yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Şahin’e teşekkür eden ASKON heyeti, yapılan ve yapılması planlanan hizmetlerle ilgili fikir alışverişinde bulundu.

ASKON heyetinin ziyaretlerinden mutluluk duyduklarını ifade eden Belediye Başkanı Veysi Şahin,  "ASKON Mardin Şube Başkanı Hatip Çelik ve yönetiminin bizleri ziyaret etmeleri, mutluluk vericidir. İlçemizde yapılan ve yapılması planlanan hizmetleri ele alarak bir takım istişarelerde bulunduk. İlçemizin gelişmesi açısında faydalı olabilecek bu buluşmada, ilçemizin sosyal ekonomik açıdan gelişmesini sağlayabilecek hizmetlerin yapılması ve ilçemize katma değer sağlayacak konuları ele aldık" dedi.

ASKON Şube Başkanı Hatip Çelik, ise Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin’in hizmetlerini yakından takip ettiklerini belirterek, ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti.

ASKON heyetinde iş adamları, Hüseyin Çelebi, Veysel Şimşek, Cesur Sırdaş, Bedran Şimşek ve Mehmet Zeki Alan eşlik etti.

Selahattin Erol