Seçime kadar tüm Esnaf ve Sanatkârımızın kapısını çalacağız diyen Mesut Demirdağ, Esnaf ve Sanatkârımızın desteğine ihtiyacımız var dedi.

Midyat Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın Olağan genel kurulda başkan adayı olan Mesut Demirdağ, yoğun tempo içerisinde sürdürdükleri çalışmalarının devam ettiğini, yapacakları çalışmaları esnafa anlattıklarını söyledi.

Demirdağ, “Artık kongremize sayılı günümüz kaldı. Esnaflarımıza seçimi hatırlatıyoruz. Birebir üyelerimize de ziyaretlerde bulunuyoruz. Esnafın halinden ancak esnaf anlar. Midyat’ta sahada adım adım gezmeye devam ediyoruz. Birçok konuda yeni bir dinamizm ortaya koyulması gerektiğini söylüyoruz. Esnaf ve sanatkârın sorunlarının ilgili makamlara daha hızlı şekilde aktarılacağı şeffaf bir oda vaat ediyoruz. Esnaf ve Sanatkârlarımızı ziyaretimizde bunları ifade ediyor ve bunun sözünü veriyoruz. İşadamları, esnaf ve tüccarın birliği için çalışa caz. Esnafımızın sıkıntılarını biliyoruz. Sorunları çözmek ve bürokratik süreçleri azaltacağız. Devlet destekli projelerin kullanmak, esnafımızın eğitim ve istihdam artıracağız. Mali Bütçe planlaması ve muhasebeleştirme destek vereceğiz. Yöresel ürünlerimizin üretimi, paketlenmesi, pazarlama ve tanıtımı için projeler üreteceğiz. Kültür, turizm tanıtım ve organizasyonlarına, gelişim ve yenilik için çalışacağız. Esnafımızın sahada etkin, tecrübeli bir oluşumla birlikte olacağımızı bilinmesini isterim. İnşallah seçimlerde zaferle çıkarsak, hayata geçireceğimiz projelerle her daim esnafımızın yanında yer alacağız" ifadelerinde bulundu.

MESO Başkan Adayı Mesut Demirdağ, Esnaf ziyaretlerinde