Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, Cumhuriyet mahallesinde bulunan Karayolları Bakım Şefliği yerine yapılacak olan Millet Bahçesi’ne ilişkin çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Şahin, Karayolları Bakım Şefliğinin yerine yapılacak olan Millet Bahçesi’nde taşınma ve söküm çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Millet Bahçesinde incelemeleri sürdüren Başkan Şahin, Millet bahçesinde çalışmalarını yakından takip ettiğini ifade ederek, “ Kadim Şehrimize vizyon katacak projelere imza atmaya devam ediyoruz. Şehrimizin sosyal hayatına yeni bir soluk getirecek Millet Bahçesi, Yıl sonuna kadar tamamlanması planlıyoruz. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 26 bin metrekarelik alanda kurulacak. Millet Bahçesi projesi içerisinde çocuk oyun alanları, yöresel bitkilerin olduğu tematik bahçeler, millet kıraathanesi, yürüyüş ve bisiklet yolları gibi diğer sosyal donatılar yer alacak. Millet Bahçesi'nin Proje içerisinde ayrıca 1.057 ağaç olacak. Midyatlı vatandaşlarımız doğa ile iç içe yepyeni bir sosyal yaşam alanına kavuşacak. Millet Bahçemizde çalışmaları en kısa sürede tamamlayıp biran önce vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.” ifadelerini kullandı. Mardin