Vali Mahmut Demirtaş ve Midyat Protokolü, Gazileri Ziyaret Etti

Vali Demirtaş, Midyat'ta ilk olarak Kuzey Irak'ta operasyon esnasında EYP’ye basması sonucu Gazilik ünvanına kavuşan İbrahim Alp ve ailesini ziyaret etti.

Daha sonra Hakkari Çukurca’da teröristlerin bombalı saldırısı sonucu Gazi olan Bilal Arık ve ailesini de ziyaret eden Vali Demirtaş her iki gazimize de geçmiş olsun dileklerini iletti.

Vatan uğruna bedel ödeyen Gazilerimiz, Şehitlerimiz ve kıymetli ailelerine minnettar olduklarını söyleyen Vali Demirtaş " Şehitlik ve Gazilik çok kutsaldır. Bu vatan evlatlarımızın başımızın üstünde yeri var. Gazilerimize Rabbim'den acil şifalar diliyor, ebediyete irtihal eden şehitlerimize de Allah'tan rahmet diliyorum" diye konuştu.

Gazilerimizin hane ziyaretlerinden sonra Midyat belediyesine de bir ziyaret gerçekleştiren Vali Demirtaş, Belediye Başkanı Veysi Şahin'den yapılan ve planlanan çalışmalar ile ilgili bilgiler aldı.

Ziyaretlere Vali Demirtaş'a, Midyat Kaymakamı Ahmet Solmaz, Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Süzen, İlçe Emniyet Müdürü Mevlüt Tüylü, AK Parti İlçe Başkanı Atilla Yarış de eşlik etti.

Vali Demirtaş Midyat İlçesinde Çeşitli Ziyaretlerde Bulundu, Midyat Belediye Başkanlığını ziyaret etti, Gazi ve ailelerini ziyaret ardından, esnaf ziyaretinde bulundu. Esnaf ziyaretinden memnun olduğunu belirten esnaf Fahri Parlak’ın valiye konuşması,