Muhtar Murat Başar yeniden aday

Midyat Gölcük Mahallesi Muhtarı Murat Başar, yeniden muhtarlığa aday olduğunu açıkladı.

Midyat’ın Gölcük Mahallesi Muhtarlığı için aday olan Anadolu Üniversitesi ön lisans mezunu Murat Başar, çalışmalara başladı.

Midyat’ın en uzun süreli muhtarlık görevini yürüten isimlerden biri olan Murat Başar, 31 Mart 2019 tarihinde yapılması planlanan seçimlerde yeniden mahalle muhtarlığına aday olduğunu belirtti.

Başar, delikanlılık çağlarından itibaren mahalle büyükleri ile komşularına hizmet ettiğini, belirterek, bir dönem daha bu görevi sürdürmek istediğini kaydetti.

Çok zor günler geçirdiğini, çok çileli hayatlara tanıklık ettiğini söyleyen Başar,  “Muhtarlık zor bir iş, mahalle sakinlerinin sana inanmaları çok önemli. Çünkü bir muhtarın şahit oldukları bir sırdır. Biz yıllarca bu görevi bu düstur ile yaptık. 20 yılı aşkın Merkez Gölcük mahallesinde başarılı şekilde görev yapıyorum. Halkın taleplerini ve tecrübemle biliyorum. Her zaman ‘halka hizmet, hakka hizmet’ düsturuyla görevimi yaptım. Mahalleli bana güveniyor ve bu güveni boşa çıkarmıyorum. Allah izin verir ise yine aşk ve şevkle çalıştığım mahallem için yeniden aday olacağım. Mahallelimin yeniden desteğine ihtiyacım var.” dedi.