AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç Midyat İlçesi’nde iftar programına katılarak vatandaşlarla bir araya geldi.

İftar öncesi programa gelen vatandaşlarla tek tek bir araya gelen İl Başkanı Kılıç, “Birlik ve beraberlik ayı olan Ramazan’ın tüm halkımıza mutluluk ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Bizler Ramazan ayı boyunca vatandaşlarımızla bir araya gelmenin, onlarla hasbihal etmenin, dertlerine, sıkıntılarına çözümler bulmanın gururunu yaşıyoruz. Alnımız ak, gönlümüz pak bir şekilde her insanımızın karşısında olmayı, canı gönülden selam vermeyi ve selamlarını almayı Allah’ın bir lütfu olarak görüyoruz. Allah’a çok şükür ki Ramazan ayının ortasına geldik. Her bir gününü ayrı ayrı ortamlarda geçirdiğimiz Ramazan ayının geri kalan günlerinde de gönül dostlarımızla bir arada olmayı umut ediyorum. Bu vesileyle Allah tüm vatandaşlarımızın tuttukları oruçları, yaptıkları ibadet ve duaları dergâhı ilahisinde kabul etsin”.

Midyat’ta ki programlar kapsamında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti heyeti, ilçede yapımı devam eden semt pazarını yerinde inceledi. İl Başkanı Faruk Kılıç açıklamasında, “Midyat ilçemiz günden günde artan bir AK belediyecilik anlayışıyla daha müreffeh bir hale gelmektedir. Midyat Belediye Başkanımız Sayın Veysi Şahin’in yoğun çalışmaları ve kıymetli Midyatlı hemşerilerimizin de destekleriyle inşallah ilçemiz ticaret, kültür ve sosyal alanlarda hem de tarihi konumu nedeniyle turizmde önemli çıkışlara imza atacaktır”.

Günün sonunda Ömerli İlçesi’nde de esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen İl Başkanı Faruk Kılıç, “Kadirşinas Ömerlili kardeşlerimizle bir araya gelmek, sohbetlerine hâsıl olmak bizleri ziyadesiyle mutlu etmektedir. Kendileriyle çay sohbeti vesilesiyle bir arada olduk. İnşallah önümüzde ki günlerde program kapsamında tekrar onlarla bir arada olacağız.”