Özel Daradent Ağız ve Diş Sağlığı polikliniği’nce, ataması gerçekleşen üç uzman Dişhekimi olan Ağız, Diş ve Çene çene Cerrahisi Uzmanı Mustafa Utkun, Protez Uzmanı İsmail Aslan ve Çocuk Dişhekimi Uzmanı Ceren Beyhan aynı anda hasta kabulüne başladı.


Daradent hekim kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.


Mardin ve bölge illerde yaşayan vatandaşlara kaliteli diş ve ağız sağlığı hizmeti sunulması için çaba harcayan Özel Daradent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde Mustafa Utkun, İsmail Aslan ve Ceren Beyhan aynı anda hasta kabulüne başladı.  


Protetik Diş Tedavisi Uzmanı Dr. Öğrt. Üyesi İsmail Aslan, poliklinikte hasta kabulüne başlayarak, estetik dijital gülüş tasarımı (hollywood smile), lamina, emax, zirkonyum kaplama, implant üstü protetik tedaviler ve çene eklemi ile ilgili hastalıkların tedavisini verecek.


Uzman Çocuk Diş Hekimi (Pedodonti Uzmanı) Uzm. Dt. Ceren Bayhan da Daradent Ailesine Katılarak çocuk hastalarla ilgili her türlü tedavi ile birlikte genel anestezi altında da tüm dental işlemleri yapabilecek.


Ağız Diş ve Çene Cerrahisi Uzmanı Mustafa Utkun, Poliklinikte hasta kabulüne başlayarak İmplant Tedavisi, Gömülü 20 Yaş Diş Çekimi, Kist Operasyonları ile ilgili işlemlerde tedavi yapacak.


 Daradent'te; Ortodonti, İmplant, Diş Protez, Periodontoloji - Dişeti Hastalıkları Cerrahisi, Endodonti - Kanal Tedavisi, Pedodonti - Çocuk Diş Hekimliği, Gülüş Tasarımı (Kozmetik Dental), Diş Beyazlatma ve Estetik Diş, Sedasyon, Radyoloji ve diğer tüm ağız ve diş sağlığı tedavileri hekim ve uzman doktorlarımız tarafından yapılmaktadır.

Midyat Gündem Com'u Google News'te takip edin