Mardin’de Korona Virüsü Yenen 66 Yaşındaki Hasta Taburcu Edildi

Mardin’de korona virüs tedavisi tamamlanan 3 hastanın ardından 66 yaşındaki bir kadın 5 gün süren tedavisinin ardından taburcu edildi.

Sağlık Bakanı Fahrattin Koca’nın geçtiğimiz günlerde yaptığı basın açıklamasında paylaştığı haritada 34 vakanın görüldüğü Mardin’den güzel haberler gelmeye devam ediyor.

Midyat Devlet Hastanesi ile Özel Mardin Park Hastanesinde korona virüs testleri pozitif çıkan ve yapılan tedavilerin ardından taburcu edilen 4 hastanın ardından bugünde Özel Mardin Park Hastanesinde 66 yaşındaki Z.G., isimli kadın hasta 5 gün süren tedavisinin ardından taburcu edildi.

Göğüs Uzmanı Dr. Vedat Erdem, İntaniye Uzmanı Dr. Zeynelabidin Demir ve Dahiliye Uzmanı Dr Bayram Yıldız’ın kontrolleri altında süren tedavisi tamamlanan 66 yaşındaki kadının oğlu, doktorlara ve hastane yönetimine teşekkür etti.

Hastanın yapılan son tetiklerinin de beklentilerin üstünde güzel çıktığını aktaran Göğüs Uzmanı Dr. Vedat Eldem, hastanın tedavisine evinde devam edileceğini belirtti.

Tedavileri tamamlanarak 3 hastanın taburcu edildiği hastaneden yapılan açıklamada ise, “Mardinpark hastanesi yönetimi ve tüm sağlık çalışanları olarak; Covid 19 salgının nedeniyle oluşan kaygı ve korkularınızı anlıyoruz. Corona salgını nedeniyle şüpheli ve tanı alan hastalar tüm bilimsel tedbirler alınarak farklı ve izole bir serviste tedavileri yapılmaktadır. Tüm poliklinik ve ameliyatlarımız gerekli tedbirler alınarak ve güvenle hizmet vermeye devam etmektedir” denildi.