AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir Midyat'ta 

AK Parti Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve 26. Dönem İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir, Midyat'ta çeşitli temas ve ziyaretlerde bulundu.

Ziyaret kapsamında ilk olarak Ak Parti Midyat İlçe Başkanlığını ziyaret eden Kandemir, daha sonra Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin'i, Midyat Kültür evinde bulunan başkanlık çalışma ofisinde ziyaret etti.

Kandemir, Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, Ak Parti İlçe Başkanı Av. Bekir Melih Güneştan, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Hekim Arslan, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Elif Urazin, Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililer tarafından çiçeklerle karşılandı.

Ak Parti İlçe Başkanlığı'ndaki görüşmelerinin ardından, Kültür evine geçen Kandemir, burada hatıra defterini imzaladı. Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin Kandemir’e, günün anısına ay yıldızlı telkâri işlemeli plaket takdim etti.

Başkan Şahin, Midyat’ın kangren haline gelen bazı sorunlarının çözümü konusunda Kandemir’den destek istedi.

Buradaki kabulün ardından Başkan Şahin, Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir ve beraberindeki heyet onuruna Midyat Belediyesi Millet Bahçesinde akşam yemeği verdi.

 Ziyarette, Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya, Ak Parti MKYK Üyesi ve eski milletvekili Orhan Miroğlu, Dargeçit Belediye Başkanı Mehmet Cüneyt Aksoy, Ak Parti İl Başkanı Faruk Kılıç, mahalle muhtarları, kanaat önderleri ve çok sayıda partili vatandaş hazır bulundu.

Midyat Gundem / Süleyman Tunç