Başkan Şahin, Ankara temasları çerçevesinde yoğun geçirdi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez' i, Mardin Milletvekili Şeyhmus Dinçel ve İl Başkanı Faruk Kılıç ile birlikte ziyaret ederek, ilçemiz Midyat başta olmak üzere ilimiz genelinde yapımı devam eden ve yapılması planlanan projeler hakkında istişarelerde bulundular.

Başkan Şahin ayrıca, AK Parti 7. Olağan Kongrede Genel Başkan Vekili olarak seçilen Binali Yıldırım'a AK Parti Genel merkezimizde hayırlı olsun ziyaretinde bulunmasının ardından, Genel Merkez Çevre, Şehir ve Kültür Başkan Yardımcısı olarak atanan Mardin Milletvekili Şeyhmus Dinçel'e AK Parti Genel merkezimizde hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Oldukça verimli geçen görüşmelerde Midyat’ta yapılan ve yapılacak olan hizmetler noktasında bilgi vererek, Türkiye gündemine ilişkin fikir alış- verişinde bulundu.

Kültür Varlıkları Ve Müzeler Genel Müdürü Gökhan Yazgı ve Genel Müdür Yardımcısı İsmail Kahraman'ı ziyaret ederek, ilçemiz Midyat başta olmak üzere ilimiz genelinde yapımı devam eden ve yapılması planlanan projeler hakkında istişarelerde bulundu.

Ayrıca görüşmelerden memnuniyetini dile getiren Başkan Şahin, misafirperverlikleri ve nazik ağırlamaları için Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'e, Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım'a, Kültür Varlıkları Ve Müzeler Genel Müdürü Gökhan Yazgı, Genel Müdür Yardımcısı İsmail Kahraman, Mardin Milletvekili Şeyhmus Dinçel’e ve İl Başkanı Faruk Kılıç’a teşekkür etti.