Genel Merkez tarafından MHP İl Başkanlığına atanan, iş insanı Ferhan Bozkuş’un evinin avlusunda, Artuklu İlçe Başkanlığı Kongresi yapıldı. Kongreye il Kadın Kolları Başkanı Meryem Kaymaz, ilçelerden ve merkezden kalabalık bir topluluk katıldı.

Pandemi kurallarına uyularak gerçekleştirilen kongreye tek liste ile gidildi. MHP Artuklu İlçe Başkanlığına Sadettin Ersöz seçildi. İl Başkanı Ferhan Bozkuş, 45 gün gibi kısa bir sürede il genelinde tabana yaygın bir teşkilatlanmanın önemine dikkat çekerek “Coşkunuza şahit olmaktan, cesaretinizi görmekten, kongre vesilesi ile sizlerle bir arada olmaktan mutluyum, gururluyum. Milliyetçi harekettin rehberliğinde, muhteşem hatıralarını rehber ederek Türk tarihinin onurunu yaşıyoruz.” Dedi


Artuklu İlçe Başkanlığına Sadettin Ersöz seçildi. Asıl üyeliklere, Erhan Bozkuş, Yusuf Toparlı, Kadri Candan, İbrahim Çiftçi, Şeyhmus İliğ, Burhan Çelik, Nihat Güneş, Hasan Atılmış, Turan Erkar, Ahmet Bozkuş, Yusuf Yağan, Seyfullah Aras, Veysi Çelik, Beşir Önelge, İbrahim Cuci, Davut Uyası, Ali Akdoğan ve Yusuf Elban seçildi.

İlçe Başkanlığına Seçilen Sadettin Ersöz, milliyetçiliğin fedakarlık, dürüstlük, davaya inanma ve ülkenin bütünlüğünü kucaklayıcı bir anlayış ve ülkenin toprak bütünlüğü içinde tüm etnik kökenlere saygı duyma meziyeti olduğunu belirterek, ilçe başkanı seçilmesine destek verenlere teşekkür etti.