Mardin 21 kasım şehir stadyumunda oynanan maçta Başakspor 90+4. dakikada Muhammet Alin'in ayağından bulduğu gol ile rakibini 1-0 yenerek grubunu lider bitirdi.

 Mardin Büyükşehir başakspor teknik direktörü Can Güven, sahaya Kalede Ethem, savunmada Yusuf, Emin Aba Bartu ve Rıdvan, orta alanda Hakan, Mehmet Aslan, Ali Koçak, Murat ve Enis, ileri uçta da Ömer Yalçın 11'ini sahaya sürdü.

İlk yarının 10. dakikasında Yusuf'un sağ kanattan ceza sahasına yaptığı ortada Ömer Yalçın topu kafa ile rakip laleye gönderdi. Kalecinin çıkardığı topu rakip savunma uzaklaştırdı.

İlk dakikalarda oyun hakimiyetini elinde bulunduran Başakspor maçın 30. dakikasında Ali Koçak'ın kullandığı korner vuruşunda yine Ömer Yalçın topu kaleye gönderdi top direğin yanından az farkla dışarı çıktı.

Dakikalar 40'ı gösterirken ender gelişen 13Bingölspor atağında sol çaprazdan 23 numaralı oyuncunun şutunda kaleci Ethem güzel bir kurtarışla topu uzaklaştırdı. Dönen topu yine rakip 9 numaralı forvet oyuncusu iyi bir vuruş çıkartarak üst direğe nişanladı ve devre golsüz sonuçlandı.

Maçın ikinci yarısında da bulduğu birçok fırsatı gole çeviremeyen Başakspor maçın 9+4. dakikasında Kaptan Emin Abanın doldurduğu topu Bartu Baladın indirdi. Muhammed Ali'nin önüne düşen topu Muhammed Ali düzgün bir vuruşla topu fileler ile buluşturdu 1-0.

Bu skor ile devrenin ilk yarısını lider bitiren Başakspor 20 günlük Antalya kampından sonra sahasında Muşsporu konuk edecek.