Midyat'ta 47 bin metrekarelik alanda hizmete sunacak olan Spor Kompleksinin açılış için geri sayım başlarken, Bakan Şahin’ den yeni bir müjdeli bir proje daha.

Yüzmeden futbola, basketboldan tenise kadar farklı spor dallarına ait sahaların yer alacağı, “Salonlu Büyük Gençlik Merkezi” nin yapılacağının müjdesini verdi.

AK Partili Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, sosyal medya hesaplarından, "Midyat'ta Salonlu Büyük Gençlik Merkezi” yapılacağını ise şöyle duyurdu.

Başkan Şahin paylaştığı mesajında, "Değerli Hemşehrilerim Sevgili Gençler kentimize kazandırılacak olan  “Salonlu Büyük Gençlik Merkezi” “Futbol Sahaları” ve “Basketbol Potaları” protokolünü Spor Toto Teşkilat Başkanı Sayın Bünyamin Bozgeyik ile İmzaladık. Bayram öncesi bu müjdeli proje haberleriyle çifte bayram sevinci yaşatan başta Sayın Cumhurbaşkanımıza, Gençlik ve Spor Bakanımıza ve Spor Toto Teşkilat Başkanına İlçemiz adına şükranlarımı sunuyorum.Midyatlı olmanın ayrıcalığını Midyatlı gençlerimize hissettirmeye devam edeceğiz. İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun."

Selahattin Erol