Turnuvaya; Batman, Diyarbakır, Şırnak ve Mardin’den, 32 Erkek 16 bayan katıldı. Turnuvada dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları törenle verildi.

Binbaşı Abdurrahman Efendi Millet Bahçesi’nde Spor Tesisleri’nde gerçekleşen 2019 Yaz Tenis Müsabakalarına, Madalya sevinci yaşayan genç sporcular, kendilerini gösterme fırsatı buldukları için Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin’e teşekkür etti.

Final maçlarıyla sona eren Yaz Tenis Turnuvası Finallinde;  Erkelerde; Anıl Koca 1., Levent Yirci 2., Eser Mete 3. Ve İbrahim Tarko 4.oldu. Kupa, madalya ve ödüllerini Belediye Başkan yardımcısı, Abdürrahim Çelik tarafından takdim edildi.

Bayanlarda ise Halime Arslan1., Gülbeyaz Bilkay 2., Eslem Büşra 3. Ve Gülşah Gökbaş 4. oldu. Kupa, madalya ve Ödüllerini Kültür Ve Sosyal İşler Müdürü Abdulhakim Çelik, tarafından verildi.

Midyat Belediyesi 2019 Yaz Tenis Turnuvası’nda; Centilmenlikte ise, Müslime Yavuz, Çiçek Su Mansuroğlu, Taner Karadağlı, Şahin İlhan, Mehmet Averbek, Muhammed Olğaç, Yusuf Günay ve Ramazan Atahan seçildi.

Turnuvaya sporseverler büyük ilgi gösterdi.