• Mardin Artuklu Gençlik Merkezi Salonunda iki gün süren Kick-Boks aday hakemlik kursuna 22 kişi katıldı. Kurs sonrasında yapılan sınav ile 22 kursiyer Kick-Boks hakemliğine ilk adımı attı.

Son Dakika Haberleri...  Kick-Boks Mardin İl Temsilcisi Mehmet Selim Yenigün, Mardin’de düzenlenen aday hakemlik kursuna çevre illerden de aday hakem olmak isteyen kursiyerler katıldığını söyledi.

Yenigün, “Kick-Boks Federasyonumuzun Faaliyet Planında yer alan Kick-Boks Aday Hakemlik kursunu, Mardin Artuklu Gençlik Merkezi Spor Salon’unda gerçekleştirdik. Türkiye Kick-Boks Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Üyesi ve kick boks antrenörü İzzettin Altun, Kick-Boks Federasyonunda Uluslararası Hakem, Profesyonel Kick-Boks MHK Üyesi Musa Kaya hocamızın katılımıyla gerçekleştirdik. Kursumuza katılım sağlayan başarılı olan hakemlerimize kimlik kartları ve katılım belgeleri takdim ettik. Ayrıca, katılımlarını esirgemeyen ve kursumuzu ziyaret ederek destek veren Savur Kaymakamımız ve Belediye Başkan vekilimiz Sayın Muhammed Kaya'ya bu nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum.” Diye konuştu.