• Türkiye Voleybol Federasyonu (TV) 2. Lig 6. Grup’ta mücadele eden Midyat Belediye Spor Kulübü Voleybol Takımı, 1. Lig Play-Off müsabakalarında Kütahya Simav ilçesi Şeref Koleji Takımı’nı 3-0 yendi. Karşılaşmanın setlerini ise şöyle  (25-22) (25-18) (25-21) sonuçlandı.

Konya Karatay Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen 1. Lig Play-Off ilçemizi temsil eden Midyat Belediyesi Spor Kulübü Voleybol Takımı, Bugün Saat 16:30’da Diyarbakır Yenişehir Belediyesi Voleybol Takımı ile karşılaşacak.

Midyat Belediyespor Kulüp Başkanı Atilla Baysal karşılamanın yaptığı açıklamada,  Midyat ilçemizi en iyi şekilde temsil etmek için çalıştıklarını söyledi

Baysal, “Zorlu lig etabına başladık. Takımımızın potansiyelini biliyoruz. Bize sunulan imkânları en iyi şekilde kullanıyoruz. Bize inanan taraftarlarımıza ve hemşerilerimizi mahcup etmemek için çalışıyoruz. Grubumuzda rakiplerimi çok güçlü takımlardan oluşuyor. Güçlü rakiplerimize rağmen bize elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz.  Önemli olan takım olabilmek. Bizde bunu başardık.  Bugün takımımız üzerine düşeni yaptı net bir skorla sahadan ayrılmasını bildi. 1.Lige çıkmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. 1.Lig Midyat ilçemizin tanıtımı için çok önemli olduğunu biliyoruz. İl olma yolundaki Midyat ilçemizi spor alanında da tanıtmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Maddi ve manevi anlamda herkesin desteğini bekliyoruz. Konya’da bulunan hemşerilerimizde maça davet ediyorum. Bugün buralara gelmemiz tesadüf değildir. Bize verilecek maddi ve manevi destekler ile daha başarı sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Midyat Belediyesi Spor Kulübü Midyat şehrinin ve Midyatlıların takımıdır.” Dedi.