Türkiye Voleybol Erkekler 2.Lig 6.Gurupta mücadele eden Midyat Belediyespor ile Yeni Mardinspor, Midyat Kapalı Spor Salonunda, karşı karşıya geldi.

Karşılaşmayı Midyat İlçe Kaymakamı Ahmet Solmaz, Belediye Başkan yardımcısı Masum Cengiz, Sosyal Güvenlik Kurum Müdürü Abdurrahim Güneş, Kulüp Başkanı Atilla Baysal ve taraftarlarla birlikte izledi.

Maçın ardından sporcuları tek tek tebrik eden Kaymakam Ahmet Solmaz, “Midyat Belediyespor’u tebrik ediyorum. Güzel bir oyun oldu. İnşallah bu başarılar devam eder ve bir süt lige adımızı yazdırırız.” dedi.

Midyat Belediyespor voleybol takım kaptanı Mehmet Şerif Ataseven’de, “İki takımızda güzel oynadı. Bir maçımız kaldı. Nusaybin ile oynayacağız, inşallah final olacak. Nasıl geçtiğimiz sezon yükselme finallerine çıktıysak bu sendede inşallah yükselme finallerine çıkarız.”

Ümit Doğru ise, “yaklaşık onbir yıldır voleybol oynuyoruz. Mardin’de voleybolu sevdirmeye çalışıyoruz. Efeler liginde mücadele eden Yeni Kızıltepespor’un alt yapısında yetiştik. Bizde alt yapıya yetiştirmek için öğrenci yetiştiriyoruz. Her iki takımızı tebrik ediyorum, başarılar diliyorum.”

Midyat Belediyesi İnsan Kaynakları Ve Eğitim Müdürü Şehmus Gümüş’te, “karşılaşmayı izlemek için geldik. Takımımızın yenmesinde dolayı çok sevinçliyiz. Her iki takımada başarılar diliyorum.”

Sosyal Güvenlik Kurum Müdürü Abdurrahim Güneş’te, “güzel bir voleybol maçı oldu. İki takımızda tebrik ediyorum. Özellikle Midyat Belediyespor’a başarılar diliyorum ve daha iyi yerlerde görmek istiyoruz.”dedi.