Süper Lig ekiplerinden Torku Konyaspor ile protokol imzalayan Muhammed Yeşilmen yetenekli sporcuların yetişmesi için çalışmalarına başladı.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu mezunu olan Yeşilmen, Midyat Gündem Com'a, yaptığı açıklamada, Midyat ilçesinde yetenekli minikleri profesyonel antrenmanlarla en iyi noktaya getirip Konya'da 6 ayda bir yapılacak olan kamp ve seçmelere hazırlayacaklarını söyledi.  

Minik sporcuların hak ettikleri yere ulaştırmak için çalışmalara başladıklarını kaydeden Yeşilmen şöyle konuştu: “Süper Lig ekiplerinden Torku Konyaspor ile protokol imzaladık. Esentepe Gündüz Halı saha’ da Seyithan Erkuş hocamızla birlikte yetiştirilecek sporcularımızın, Konya'da 6 ayda bir yapılacak olan kamp ve seçmelere hazırlayacağız. 05-15 yaş arası çocuklarımız için kayıtlarımız başlamıştır. Aydınlığa doğru yürüdüğümüz bu yolda gençlere ışık olacağız. Midyat’ın sporla uğraşan gençlerini keşfedeceğiz. Bu projede geleceğin başarılı sporcularının yetişeceğine inandığımız için yer almak istedik. Bunun içinde mutluyuz” dedi.