Hayırsever İş İnsanı Şükrü Akyüz tarafından Midyat ilçesinde yapılması planlanan Kur’an Kursu projesi için Mardin Valiliği’nde protokol imza töreni gerçekleşti.


Kur’an Kursu projesi protokol imza töreni için; Mardin Valisi/Büyükşehir Belediye Başkan vekili Mahmut Dermirtaş, AK Parti İl Başkanı Faruk Kılıç, Midyat İlçe Kaymakamı Tekin Dundar, Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, Dargeçit Belediye Başkanı Mehmet Cüneyt Aksoy, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Hekim Aslan, Midyatlı Hayırsever İş İnsanı Şükrü Akyüz ve beraberindekiler katıldı.

Mardin Valisi Mahmut Demirtaş imza töreninin ardından, "Hayırsever İş İnsanı Şükrü Akyüz tarafından Midyat ilçemize yapılması planlanan Kur’an Kursu projesi için protokolümüzü imzaladık. İlimize hayırlı olmasını temenni ediyorum."

AK Parti İl Başkanı Faruk Kılıç, “Hayırsever iş insanı Şükrü Akyüz tarafından #Midyat ilçemize yapılması planlanan Kur'an Kursu projesi için düzenlenen protokolün imza programına iştirak ettik.”

Kaymakam Tekin Dundar’da, “İşadamı sayın Şükrü Akyüz tarafından Midyat ilçemize yapılacak olan Kur’an Kursu için protokolümüzü imzaladık. Bu kıymetli eser için sayın Şükrü Akyüz’e ve değerli ailesine ilçemiz adına teşekkür ederim. Hayırlı olsun.”

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin ise, “Hayırsever İş İnsanı Şükrü Akyüz tarafından Midyat ilçemize yapılması planlanan Kur’an Kursu projesi için protokolümüzü imzaladık.

Başta Sayın Şükrü Akyüz’e ve emeği geçen herkese teşekkür eder Kur'an Kursumuz’ un Midyat’ımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim”