Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, Gölcük Mahallesi'ni ziyaretinde çocuklara sözünü verdiği oyun parkının yapımı tamamlandı.

Başkan Şahin, geçtiğimiz aylarda, Gölcük Mahallesi'ni ziyareti sırasında çocuklar oyun parkı istemişti. Şahin’de, park istenilen alanda incelemelerde bulunmuş ve parkı yapacaklarının sözünü vermişti. Midyat Belediyesi Fen İşleri ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de kısa süre içerisinde söz o verilen parkın yapımını başlatmıştı. Müdürlük çalışanları, parkın inşasını da kısa sürede bitirdi.

  • Geleceğimize ışık tutan çocuklarımız için ne yapsak azdır

Oyun parkının mahalleye, çocuklara hayırlı olmasını dileyen Başkan Şahin, “Geleceğimize ışık tutan çocuklarımız için ne yapsak azdır. Park sözümüz kısa bir zaman içerisinde yerine getirdik. Çocukların gelişimine katkı sağlayan en önemli aktivite oyundur. Ekiplerimiz tarafından yapımı tamamlanan parkımız, çocuklarımızla buluştu. Mahallemize ve çocuklarımıza hayırlı uğurlu olsun. Çocuklarımız, parklarında güle güle oynasınlar, eğlensinler. Her geçen gün mahallelerimiz çok daha güzel oluyor. Bütün Mahallelerimizi yeni yatırımlarla buluşturmaya devam edeceğiz.” Dedi.