Çeşitli toplantılara katılmak ve incelemelerde bulunmak üzere Mardin’e gelen Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Sayın Erol Özvar, Mardin Artuklu Üniversitesine (MAÜ) Katkı Sağlayan Hayırseverlere Teşekkür Plaketi Verdi.

Mardin Artuklu Üniversitesine (MAÜ) gerçekleştirilen törene, YÖK Başkanı Erol Özvar, YÖK Yürütme Kurulu üyelerinden Prof. Dr. Naci Gündoğan, Prof. Dr. Ömer Açıkgöz, Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, MAÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, Hayırseverler ile çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı

Yoğun ilgi gören programda, YÖK Başkanı Erol Özvar, Midyat Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Kız Yurdu binası yapımını üstlenen 21. Dönem Mardin Milletvekili Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin' adına Midyat Belediye Başkan yardımcısı Abdurrahim Çelik'e, GAİB Midyat Sanat ve Tasarım Fakültesi Binası Yapımını Üstlenen Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği adına, GAİB Başkan Yardımcısı Aydın Kutlu’ya, Tıp Fakültesi Nezir Sürücü Hastanesi ve Temel Tıp Bilimleri Binası yapımını üstlenen iş insanı Nezir Sürücü ve Neriman ve Celal Özel Nusaybin Meslek Yüksekokulu derslik binası Yapımını Üstlenen Hayırsever iş insanı Nusaybin Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ömer Özel’e teşekkür belgesi verildi.

Midyat Gündem Com'u Google News'te takip edin

YouTube Kanalımıza Abone Olun Bizi Tekip Edin