Dara Toplantı Salonunda Vali Demirtaş ile bir araya gelen Diplomasi Akademisi eğitmenleri ve öğrencileri burada deneyimlerini anlattılar.

Vali Demirtaş eğitmen ve öğrencilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek; ‘’Bugün Valiliğimizde geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi ağırlıyoruz. Büyükşehir Belediyemizin Gençlik Merkezi teknolojik tüm donanımlara sahip. Bütün uğraşımız gençlerimizin daha iyi imkânlar ve doğru yönlendirmeler ile kendi geleceklerini belirlemelidir. Her koşulda Mardin Diplomasi öğrencilerinin isteklerini destekleyeceğiz. Öğrencilerimizin daha bu yaşta Dünya Tarihi, Siyasi Tarih, Dış Politika, İnsani Diplomasi,  Ekonomi, İdeolojik/Kültürel Süreçler, Sanat Tarihi ve Kaynak Okuması gibi eğitimlere kafa yorup, bu alanlarda ilerlemeleri bizler için oldukça önemlidir. Kendilerine desteklerimiz hız kesmeden devam edecektir’’ diye konuştu.


Gençlik Merkezi Müdürü Ayşe Nur Günel ise ‘’Sn. Valimizin desteklerinden dolayı kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Gençlik merkezimizin tüm imkânlarını seferber ederek öğrencilerimizin hizmetine sunuyoruz. Bu imkânları bize sunan başta Valimiz Sn. Mahmut Demirtaş olmak üzere tüm yetkililere bir kez daha teşekkür ediyorum’’ diye konuştu.