Çocuk istismarı ile mücadele ve farkındalık haftası nedeniyle mardian mall AVM de stand kuran dernek vatandaşlara mavi kurdele ve mavi balon hediye ederek bilgilendirici brosurlerle çocuk istismarına dikkat çekti.

Kısa adı UCİM olan Ulusal Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği'nin Mardin Temsilciliği ve Mardian MALL  yönetiminin Sosyal sorumluluk projesi kapsamında  Mavi kurdele tak, çocuk istismarını fark ettir, Sloganiyla Ucim'in mavi kelebeği Mardian Mall'da açılan standla  ‘Çocuk İstismarı ile Mücadele ve Farkındalık Haftası’ kapsamında Mardian MALL’da çocukların yanında olmaya devam ediyor..

UCİM Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği Mardin İl Temsilcisi Av. Rezzan Saruhan Ökmen ve Av. Leyla Kolbaşı ise, “Çocuk istismarına karşı farkındalığın artması ve istismarla mücadelenin hız kazanması için Çocuk İstismarı ile Mücadele ve Farkındalık Haftasındaki #çocuklariçinmavikurdeletak kampanyamıza toplum her kesiminin desteklerini bekliyoruz. Sosyal medyadan da destek olabileceğiniz kampanyamıza sol bileğinize taktığınız mavi kurdelelerinizle çektiğiniz fotoğraflarınızı veya videolarınızı #çocuklariçinmavikurdeletak etiketiyle paylaşarak çocuklarımızın sesinin daha çok duyulmasını sağlayabilirsiniz” ifadelerini kullandı.

Mardian MALL Pazarlama Müdürü Dilber ECEVİT; ''Alisveris Merkezi olarak Sosyal sorumluluk projesi kapsaminda Türkiye’nin 7 bölgesinde ilk etapta 7 ilde kurulacak önleme merkezleri olan UCİM çocuk ihmal ve istismarı önleme faaliyetlerini güçlendirmeyi amaçlayan  Önleme merkezlerinde çocuk ihmal ve istismarının önlenmesi için mahremiyet, akran zorbalığı ve çocuk hakları gibi çeşitli farkındalık eğitimleri ve projeler düzenlenmesi, ebeveyn akademileri düzenlenerek bilinçli ebeveyn-bilinçli toplum yetiştirilmesi, bilgilendirici dokümanlar hazırlanması, çalıştaylar, seminerler, ulusal ve uluslararası iş birlikleri ile ihmal ve istismarın önüne geçmek için mücadele vermeyi amaçlayan UCİM derneğine destek vererek şehrimizde farkındalık oluşturmak istedik, tüm Müşterilerimizi standa davet ederek böylesi güzel bir oluşuma destek vermelerini bekliyoruz..'' ifadelerini kullandı..