• İnsani yardım çalışmaları çerçevesinde çalışmalarını sürdüren Mardin Umut Kervanı mübarek üç aylar vesilesiyle güzel bir çalışmaya daha imza attı.

Üç Aylar Vesilesiyle 210 Aileye Kırmızı Et Paketi Verildi

Yapılan çalışmayla ile ilgili açıklama Mardin Umut Kervanı başkanı Fatih AKMAN, “ Öncelikle üç aylarımız mübarek olsun. Hamd olsun üç aylar vesilesiyle Mardin Umut Kervanı olarak Artuklu merkezde şubat ayı içerisinde toplamda şu ana kadar 210 yetim ve muhtaç aileye toplamda 29 Bin 400 TL değerinde 2 kğ’lık kırmızı et paketi dağıtımını gerçekleştirdik” dedi.

Kırmızı Et Dağıtımı Sürüyor

Akman, “Allah’ın izniyle kırmızı et dağıtımımız sürüyor, toplamda bu ay içinde 300 yetim ve muhtaç ailemizin evine kırmızı et girmesini hedefliyoruz.” Diyerek Kırmızı et dağıtımının sürdüğünü belirten toplamda bu ayda 300 aileye kırmızı et dağıtımını yetiştirmeyi hedeflediklerini belirtti.

Halka Hayır, İyilik ve Sadakaları Artırma Çağrısında Bulundu

Ayrıca Akman “Hayırsever halkımızın bu manevi atmosferi yüksek bu üç aylar mevsimini hayır, iyilik ve sadakalarını artırmak için fırsata çevirmelerini temenni ediyoruz.” Diyerek halka bir çağrıda bulundu.

Katkı Sunan Hayırseverlere Teşekkür Etti

Son olarak Akman, “bu manada gerek yıl boyu hayır ve iyiliklerde eli açık, cömert hayırseverlerimize gerekse bu mübarek hayır, iyilik ve sadakayı artırıp daha fazla yetim ve muhtaca ulaşmamıza vesile olan hayırseverlerimize gerekse insani yardım sahasında koşturan üye ve gönüllülerimize teşekkürü bir borç biliyoruz, Rabbim cömertliklerinin, katkılarının ve emeklerinin karşılığını kendilerine cennet olarak yazsın” diyerek hayırseverlere, üye ve gönüllülere teşekkür etti.