MARDİN – Projenin inşaat çalışmalarına en kısa sürede başlanması planlanıyor.
Mardin OSB’de gerçekleştirilen ziyarette, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Duyan’a Müteşebbis Heyeti üyeleri Şükrü Karaboğa, Yusuf Kaya ve Şerif Kaya eşlik etti.
Görüşmede, sanayi bölgesinde faaliyet gösteren fabrika ve işletmelerde çalışan personelin sağlık hizmetlerine erişiminin kolaylaştırılması ve sağlık altyapısının güçlendirilmesi konuları ele alındı.
OSB bünyesinde acil sağlık hizmetlerinin sunulmasına yönelik çalışma yapılması konusunda mutabakata varılırken, projenin inşaatına yakın zamanda başlanması planlanıyor. Projenin hayata geçirilmesiyle birlikte sanayi bölgesinde çalışan personelin acil sağlık hizmetlerinden daha hızlı ve etkin şekilde yararlanması hedefleniyor.
Toplantıda ayrıca çalışanlara yönelik periyodik sağlık taramaları, koruyucu sağlık uygulamalarının yaygınlaştırılması, iş yerlerinde mesleki risklerin azaltılması ve sağlıklı yaşam konusunda farkındalık çalışmalarının yürütülmesi konuları değerlendirildi.

Next




