Mardin’i Nesine 3. Lig’de temsil eden Mazıdağı Fosfat Spor, ligin 4. haftasında Osmaniyespor’u konuk edecek. 26 Eylül Cumartesi günü saat 15.00’te Kızıltepe Şehir Stadyumu’nda oynanacak mücadele öncesinde Mardinli futbolseverlere tribünleri doldurma çağrısı yapıldı.
Nesine 3. Lig’de mücadelesini sürdüren Mazıdağı Fosfat Spor’da Osmaniyespor karşılaşmasının hazırlıkları başladı.
Ligde üst sıralarda yer almayı hedefleyen Mardin temsilcisi, 4. hafta mücadelesine teknik heyet yönetiminde yoğun tempoda hazırlanıyor. Antrenmanlarda futbolcuların kondisyon, pas ve taktik ağırlıklı çalışmalar gerçekleştirdiği belirtilirken, takımın sahaya en iyi şekilde hazırlanması hedefleniyor.
Maç Kızıltepe’de oynanacak
Mazıdağı Fosfat Spor ile Osmaniyespor arasındaki Nesine 3. Lig 4. hafta karşılaşması, 26 Eylül Cumartesi günü saat 15.00’te Kızıltepe Şehir Stadyumu’nda oynanacak.
Mardin temsilcisi, kendi sahasında taraftar desteğini de arkasına alarak Osmaniyespor karşısından istediği sonuçla ayrılmayı ve ligdeki mücadelesini güçlü şekilde sürdürmeyi amaçlıyor.
Mardinli taraftarlara destek çağrısı
Kritik karşılaşma öncesinde Mardinli futbolseverlere de destek çağrısı yapıldı.
Mazıdağı ve Kızıltepe başta olmak üzere Midyat, Artuklu, Nusaybin, Derik, Savur ve Mardin’in diğer ilçelerindeki sporseverler, Mardin temsilcisine destek vermek üzere Kızıltepe Şehir Stadyumu’na davet edildi.
Tribünlerde oluşacak güçlü desteğin futbolcuların motivasyonuna katkı sağlaması beklenirken, Mazıdağı Fosfat Spor sahasında oynayacağı mücadeleden iyi bir sonuçla ayrılmak için sahaya çıkacak.
MAÇ BİLGİLERİ
Karşılaşma: Mazıdağı Fosfat Spor – Osmaniyespor
Organizasyon: Nesine 3. Lig – 4. Hafta
Tarih: 26 Eylül Cumartesi
Saat: 15.00
Stadyum: Kızıltepe Şehir Stadyumu
Yer: Kızıltepe / Mardin
Haber : Yusuf Erol / Mardin
Next




