Çelik, “Seçimler geride kaldı, rekabet yerini el birliğiyle çalışma dönemine bıraktı. Kazanan Mardin oldu” dedi.

Mardin Ticaret ve Sanayi Odası’nın (MTSO) organ seçimlerinin tamamlanmasının ardından Yönetim Kurulu Başkanı Hatip Çelik, üyelere, hemşehrilerine ve çalışma arkadaşlarına teşekkür mesajı yayımladı.

Seçimlerin Mardin’e yakışır bir olgunluk, birlik ve beraberlik atmosferi içerisinde tamamlandığını belirten Çelik, sandığa giderek iradesini ortaya koyan tüm oda üyelerine teşekkür etti.

Çelik, kendilerine duyulan güvenin ve verilen sorumluluğun, Mardin’in ekonomik ve sosyal kalkınması için önemli bir motivasyon kaynağı olacağını ifade ederek, seçim sürecinde destek veren tüm dostlarına ve çalışma arkadaşlarına teşekkürlerini iletti.

Mardin'de Toplu Taşımada Klima Kontrolü
Mardin'de Toplu Taşımada Klima Kontrolü
İçeriği Görüntüle

Seçim görevlilerine ve emniyet mensuplarına teşekkür

Seçimlerin sağlıklı şekilde gerçekleştirilmesinde emeği bulunanlara da teşekkür eden Çelik, Seçim Kurulu görevlileri, emniyet mensupları ve Mardin Ticaret ve Sanayi Odası çalışanlarının seçim süreci boyunca büyük bir özveriyle görev yaptığını belirtti.

Çelik, seçim sürecinin geride kaldığını ve bundan sonraki dönemde rekabetin yerini ortak çalışma anlayışının alacağını vurguladı.

“Herkesi kucaklayan anlayışla çalışacağız”

Mardin’in ekonomik potansiyelini daha ileriye taşımak için çalışmaya devam edeceklerini belirten Çelik, açıklamasında şu mesajı verdi:

“Seçimler geride kalmış; rekabet yerini el birliğiyle çalışma dönemine bırakmıştır. Bundan sonra da ayrıştırmadan, herkesi kucaklayan kapsayıcı bir anlayışla, Mardin’imizin potansiyelini en üst seviyeye çıkarmak için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz.”

Çelik, seçim sonucunun yalnızca bir grubun veya listenin başarısı olmadığını belirterek, Mardin’in tamamının kazandığını ifade etti.

Hatip Çelik, mesajını “Bu seçimin galibi tek bir grup ya da liste değil; tüm tüccarıyla, sanayicisiyle ve halkıyla bütün bir şehirdir. Kazanan Mardin oldu!” sözleriyle tamamladı.

Hatip Çelik

Mtso Başkanı Hatip ÇelikMardin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı