Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı, Ortaköy Mahallesinde de asfalt çalışmalarına başlandığına işaret ederken, tüm kırsal mahallelerimiz için etkin bir şekilde çalışıyoruz” ifadesini kullandı.

Artuklu Belediyesi ilçenin her noktasında çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Artuklu’yu adeta bir şantiye alanına çeviren Belediye, vatandaşların isteklerine de cevap vererek sorunları çözüyor. Geçtiğimiz haftalarda kırsal mahallelerin sorunlarını çözmek adına da çalışmalara başlayan Belediye, Gökçe Mahallesinde bitirilen çalışmaların akabinde Ortaköy Mahallesinde de asfalt çalışmalarına başladık.

Sürekli sahadayız

Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı, amacımız ilçemizin tüm sorunlarını bitirmek ve yaşanabilir bir Artuklu’yu inşa etmektir” dedi. Başkan Tutaşı, “Görevde olduğumuz 5 ay zaman dilimini çok verimli bir şekilde geçirdik. Hemşehrilerimizin sesine her zaman kulak verdik ve onlar için hep sahada olduk. Şantiye alanına dönen ilçemizde sorumluluk alanımızda olan tüm işleri yerine getiriyoruz. Öte yandan kurumlar arası işbirliğiyle ilçemizin sorunlarının kökten bitmesi adına mücadele ediyoruz. Belediyemiz kırsal mahallelerimiz için de aktif bir şekilde çalışmalar yapıyor” diye konuştu.

Kırsal mahallelerde sorunlar bitiyor

Bu konuda bütün birimlerin etkin bir şekilde sahada olduğuna vurgu yapan Tutaşı, “Söz verdiğimiz üzere kırsal mahallelerimizin sorunları için de çalışmalarımıza hız verdik. Bu konuda ilk adımı Gökçe Mahallemizde atmıştık. Burada yol sıkıntısını sona erdirdik. Şimdi ise Ortaköy Mahallemizde ekiplerimiz çalışmalarına başladı. Burada da kısa sürede istenilen çalışmaları bitirerek hemşehrilerimize hediye edeceğiz. Daha sonra tüm mahallelerimizde de aynı hassasiyet ile çalışmalar sürecek” şeklinde konuştu.