Müsiad'dan "Dost Meclisi" Toplantısı


Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Mardin Şubesince düzenlenen "dost meclisi" toplantısının bu ayki konuğu MÜSİAD Kurucu Genel Başkanı Erol Mehmet Yarar oldu.

MÜSİAD Kurucu Genel Başkanı Erol Mehmet YARAR ile MÜSİAD Mardin Şubesi üyeleri ile Mardin şubesi ev sahipliğinde Dost Meclisi programı düzenlendi.

02 Kasım 2018 tarihinde MÜSİAD Mardin şube binasında gerçekleştirilen toplantı MÜSİAD Mardin Şube Başkanı Mehmet Nureddin KASAP Beyefendinin açılış konuşmasıyla başladı.  KASAP konuşmasına ilk önce katılımcılara teşekkür ederek başlayıp daha sonra MÜSİAD EXPO 2018 hakkında bilgi vererek devam etti.  KASAP sözü daha sonra Erol Mehmet YARAR Beyefendiye bıraktı.

Erol Mehmet YARAR Beyefendi MÜSİAD’ın kuruluşu hakkında detaylı bilgiler vererek MÜSİAD’ın ruhunu anlattı. YARAR gündemde olan konular hakkında bilgi verirken kendi hayatından da kesitler anlatarak hem toplantıya katılım sağlayan üniversite öğrencilerine hem de tüm MÜSİAD üyelerine ilham kaynağı olmuştur.  Müslüman işadamı hayatı boyunca mücadele içinde olması gerekir. Müsiadın emeklisi olmaz, rahmetlisi olur diye hatırlatmada bulunarak, konuşmasını ticaret hakkında bilgi vererek devam ettirdi.

YARAR “Mardin gezim sırasında çok fazla Mardin’e özgü eşyaların bulunduğunu gördüm. Fakat gözüme çarpan en büyük sorunun pazarlama kısmında olduğunu fark ettim. Çünkü ambalajlama yönünde baya eksiklikler vardı ve bu eksiklikler ürünü değersiz gösteriyor. Ambalajlama hakkında yapılacak olan çalışmalarla dünya çapınca bir alıcıya ulaşma imkânı bulabiliriz” dedi.

YARAR konuşmasını soru cevap şeklinde devam ettirdi.

Program sonunda MÜSİAD Mardin Şube Başkanı Mehmet Erol YARAR Beyefendiye katılımlarından dolayı plaket takdim etti.

Müsiad Kurucu Genel Başkanı Erol Mehmet Yarar ertesi gün üye işyerlerine ziyaretlerde bulunarak, Mardin Programını sonlandırdı.