AK Parti Midyat Belediye Başkan Aday Adayı Muharrem İleri, Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimler öncesinde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

AK Parti İlçe Başkanlığı binasında gerçekleştirilen, toplantı salonunda bulunan gençler ile tek tek tanışan İleri, Midyat AK Parti Gençlik Kolları, bu dava için gecesini gündüzünü bir etmiş gençlere teşekkür etti.

Toplantıda konuşan İleri, “Çok kıymetli gençler, kardeşlerim ve dava arkadaşlarım. Bu kutlu yolda Rabbim bizleri kardeşliğini birliğini ve beraberliğini daim eylesin. Allah nasip ederse önümüzdeki yerel seçimlerde Midyat halkımıza daha güzel ve başarılı hizmetler sunmak için Belediye Başkanlığı adaylık başvurusunda bulundum.” dedi.

“AK Parti Davası İçin Çalışacağız”

AK Gençlerle AK Parti davası için çalışacaklarının altını çizen Muharrem İleri, “Bizim hedefimiz çok büyük. En büyük amacımız ve davamız, ülkemizi dünyanın sayılı ülkeleri arasında çıkarmaktır. İslam dünyasının içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtarmak ve dünyaya adaleti getirmektir. Bizim hedefimiz ve düşüncemiz budur. Milli bir duruşumuz var. Bu davayı savunuyoruz. Hiçbir zaman bu davamızdan geri adım atmadık, atmayacağız. Dünyanın neresine gidersek gidelim düşüncelerimizi, fikirlerimiz ve davamız için çalışıyoruz. Bizim için asıl olan bu davamızdır. Davamız her şeyin üstündedir. Makamlar gelip geçicidir. Dava her zaman kalıcıdır. Bizim en çok değer vermemiz gereken konu budur.” dedi.

"Gençlerin önünü açacağız"

Gençlik yıllarından beri bu kutlu dava için çalıştığını aktaran İleri, “Doğup, büyüdüğüm ve çok sevdiğim Midyat için çalışacağım. Ben ve dava arkadaşlarım hiçbir zaman Midyat’tan kopmadık. İstanbul Midyatlılar Sosyal Yardımlaşma Ve Kültür Derneği Başkanlığını’ da yürütüyorum. İstanbul’da her hafta Midyatlılarla düzenli bir şekilde toplantılarımız var. Otuz yıla aşkın her hafta Midyatlılarla bir araya geliyoruz. Midyat ilçemiz ile ilgili sorunlarını ele alıyoruz. Geleceği ve siyaseti ile fikir alışverişinde bulunuyoruz.”

“Belediyesi Gençlik Meclisini oluşturacağız”

Bugüne kadar Midyat ilçesine hizmet eden bütün belediye başkanlarına teşekkür eden, İleri, “Aday olmamızın temel sebepleri var. Onların bıraktığı eksiklikleri tamamlamaya çalışacağız. Midyat’ın alt yapı ve süt yapısını yeniden yapılandıracağız. Buradan sizlere söz veriyorum. İnşallah biz geldiğimizde gençlerin önü açacağız. Sizlerin bütün sorunlarınızı ve problemleriniz ile bire bir ilgileneceğiz. İmkânlarımız konuda sizlere destek olacağız. Midyat belediyesi yönetiminde siz gençlere büyük bir pay vereceğiz.  Sizlerin daha başarılı olabilmesi güzel noktalara ulaşabilmesi için kariyer merkezi kuracağız. Bu kariyer merkezlerinde siz gençlerin iş hayatına hazırlanmış olacağız. Siz gençlerimizin işsizlik sorunu hep birlikte çözeceğiz. Midyat Belediyemizde gençlerin aktif olması için Gençlik Meclisi kuracağız. Yerel çalışma ve projelerimize siz gençleri dahil edeceğiz. Sizler için gençlik merkezleri inşa ederek spor, eğitim, kültür ve sanat faaliyetlerle ilgili eğitim alanları açacağız. Bu bağlamda siz gençlerimiz daha sosyalleşecek ve bilgi ve birikimlerini daha da geliştirmiş olacaktır.” dedi.

Gençlere nasihatlerde bulunan İleri, bol bol kitap okumalarını, kendilerini iyi yetiştirmelerini, kariyer yapmalarını ve işlerini en güzel şekilde yapmalarını istedi.

Muharrem İleri daha sonra, burada gençlerden gelen soruları yanıtladı, görüş ve önerileri dinledi.

Belediye Başkan aday adayı İleri’nin gençlerle buluşmasına AK Parti Midyat İlçe Başkanı Veysel Gökçe ile Gençlik Kolları üyeleri katıldı.

Muharrem İleri ve beraberindekiler daha sonra, Ovabaşı mahallesinde taziye ziyaretlerinde bulundu. Ardından ilçede faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

Midyat Gündem / Selahattin Erol