Türkiye Voleybol Erkekler 2. Lig 5. Gurupta mücadele eden Midyat Belediyespor, ligin son maçında, kendi evinde Yeni Mardinspor ile karşılaştı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor Salonunda oynanan karşılaşmada setleri 25-10, 25-7 ve 25-13 kazanan Midyat Belediyespor salondan 3-0 galibiyetle ayrıldı.

Ligde oynadığı 22 karşılaşmada, 16 Galibiyet, 6 mağlubiyet 46 puan toplayan Midyat Belediyespor ligi 4.sırada bitirdi.

Midyat Belediyespor Voleybol Başkanı Atilla Baysal maçın ardından yaptığı açıklamada, Midyat Belediyespor Voleybol Takımımızın şu anda mücadele ettiği Türkiye Voleybol Erkekler 2. Lig 5. Gurupta ilçemizi en iyi şekilde temsil ettiğini söyledi.

Baysal, “12 Ekim 2019 tarihinde başlayan Türkiye Voleybol Erkekler 2. Lig 5. Gurupta ilçemizi en iyi şekilde temsil eden Midyat Belediyespor Voleybol takımızı kutluyorum. 12 takımın katıldığı ligde, 16 maçı galibiyet ile tamamlayarak ilçemizi başarılı bir şekilde temsil etmiştir. Midyat Belediyespor çabasının yanı sıra şehrimizdeki sporseverlerin ve şehrimizin dinamiklerinin de daha fazla desteklerini bekliyoruz. Bu dönemde bizlere desteklerini esirgemeyen başta Belediye Başkanımız Sayın Veysi Şahin’e teşekkür ederim. Takımımızın antrenörleri Zozan Atakul’a, Alaattin Atasal’a, oyuncularımıza ve bizleri destekleyen taraftarlarımıza çok çok teşekkür ederim. ” Dedi.

Baysal, daha sonra yöneticileri ve sporcuları tek tek tebrik etti.

Karşılaşmaların diğer sonuçları ise;

Kızıltepe Es Gençlik (0-3) Kızıltepe Eğitim,

Derik Gençlik (0-3) Dinamik Gençlik,  

Kızıltepe Belediyesi (2-3)  47MaviSpor,

Midyat Belediye (3-0) Yeni Mardin,

Nusaybin Gençlik (0-3) Kızıltepe Voleybol

Nusaybin İpek Yolu (3-0) Mardin Demirkaya Sigorta