Midyat ilçesinde bulunan 15 Temmuz Şehidi Velit Bekdaş'ın anneleri Leyla Bektaş, Barış Pınarı Harekâtı Şehidi Fatih Akbulut' un Anneleri Ayşe Akbulut ile Şehit Mühendis Mazlum Gözenoğlu'nun anneleri Emine Gözenoğlu il telefonda görüşerek anneler gününü kutladı.

Belediye Başkanı Veysi Şahin’in sağlık problemleri nedeniyle adına, Özel Kalem Müdürü Halil Polat’ın gerçekleştirdiği ziyaretlerde, Başkanın selamlarını ileterek ve hediyelerini takdim etti.

Polat, şehit annelerini telefonda Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin ile görüştürdü.

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, sonrası yaptığı açıklamada, başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin anneler gününü kutladığını belirtti.

Şahin, “Karşılıksız sevgileri ve fedakârlıklarıyla her zaman başımızın tacı olan ve haklarını hiçbir zaman ödeyemeyeceğimiz 15 Temmuz Şehidimiz Velit Bektaş’ın anneleri Leyla Bektaş, Barış Pınarı Harekâtı Şehidimiz Fatih Akbulut' un Anneleri Ayşe Akbulut ile Şehit Mühendisimiz Mazlum Görenoğlu’nun anneleri Emine Gözenoğlu'nu ziyaret ederek Anneler gününü Başta Şehit ve Gazi anneleri olmak üzere tüm annelerimizin “Anneler Günü”kutlu olsun. Geleceğin güçlü Türkiye'sine yön verecek olan nesillerin yetiştirilmesinde büyük görev ve sorumluluklar üstlenen, her zaman kalbimizin başköşesinde yer alan, güçlü duruşlarıyla fertlerin ve toplumların ayakta kalmasına büyük oranda destek olan annelerimizin, Anneler Günü'nü kutluyor; bu anlamlı günün birliğe, beraberliğe, nice güzelliklere vesile olmasını ve her günümüze yayılmasını diliyorum. Tüm annelere sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Midyat Belediyesi olarak her zaman annelerin yanında olduğumuzu ifade ediyorum.” Dedi.

Şehit anneleri yapılan ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek, dualarda bulundular.

Ziyarete, Belediye Birim Müdürleri Ahmet Cengiz ve Ali Alptekin eşlik etti.