Miniklerden Polislere Sürpriz İhbarlı kutlama

Mardin’in Midyat ilçesinde Medine Derneği bünyesinde faaliyet yürüten 4-6 yaş gurubu ’Medine Cennet Gülleri’ Eğitim Merkezindeki minikler’ den, polislere Sürpriz kutlama.

Diyanet İşleri Başkanlığı Midyat İlçe Müftülüğü bünyesinde faaliyetini sürdüren, Medine-Der bağlı, ‘Medine Cennet Gülleri’ Kur’an Kursu 4-6 Yaş Dini Eğitim ve Sosyal Gelişim Merkezi’nde minikler’ den, Emniyet teşkilatının 174. kuruluş yıldönümü ve 10 Nisan Polis Günü dolayısıyla emniyet mensuplarına sürpriz gerçekleştirildi.

Bağlar Mahallesinde Villaarda eğtim veren ’Medine Cennet Gülleri’ Eğitim Merkezindeki minikler, eğitimcileri ile Midyat Emniyet Müdürlüğüne bağlı, 155 polis imdat hattını arayarak, gelen ekiplere sürpriz yaptı. Eğitim merkezindeki minikler, polislere şiirler okuyarak, pasata ve karanfil vererek haftalarını kutladı.

‘Medine Cennet Gülleri’ Eğitim Merkezindeki öğretmelerinden Zehra Nur, yaptıkları sürpriz için, Emniyet teşkilatının 174. kuruluş yıldönümü ve 10 Nisan Polis Günü münasebeti ile gerek yurt içinde ve yurt dışında vatan için yaptıkları hizmetler nedeni ile moral olmak adına miniklerle birlikte böyle bir sürpriz yapmak istediklerini ifade etti.

İhbar için gelen polis ekiplerinde Ağa Kızılırmak ise, yapılan sürpriz ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu ifade ederek, meslek hayatımın şu son günlerinde yaşadığım en güzel sürpriz ihbar olduğunu söyledi. Kızılırmak, “Mesleğimin son zamanları, tayin ve emeklilik günlerimi yaşıyorum. Benim için en güzel mutluluk.” dedi.

Yunus Emre Çelik isimli polise, ise haciz aramalı araç durduruyorduk, Medine Cennet Gülleri eğitim merkezinde konuda çocuk olunca apar topar ihbar için geldiklerini söyledi.

Çevik Kuvvet ekibi de destek amacıyla gerek sürprizle karşılaştı. Polisler, yapılan ihbarın sürprizden sonuçlanmasından dolayı rahat bir nefes alarak, kendileri için hazırlanan pastayı hep birlikte kesti.

Ayıca, minikler, şarkı ve şiirlerle hazırladıkları karanfilleri polislere dağıttı.

Selahattin Erol / Midyat Gündem.Com