Midyat'ta ise gençler, 'Gençlik Kampı' için Ankara'ya uğurlandı. Midyat Belediyesi, tarafından tahsis edilen otobüs ile gençler akşam yola çıktı. Gençleri uğurlamaya Başkan yardımcısı masum Cengiz ve gençlerin aileleri uğurladı.

Midyat Belediyesi, 5-9 Ekim tarihleri arasında Ankara'da düzenlenecek olan 'Tam Bana Göre Festival'inde Midyat’ın tanıtımına katkı sunacak.

Midyat’ın tarihi, turistik, el sanatları, tüm güzelliklerini, değerlerini tanıtacak ve yöresel ürünlerinden ikram edilecek.

Bir birinden eğlenceli gösteriler ve konserlerin olacağı tam bana göre diyebileceğiniz festivalde stant hazırlandı. 5 - 9 Ekim tarihleri arasında A-30 numaralı standında ziyaretçilerini bekliyor.

Ankara'da milyonlarca genci coşturacak Tam Bana Göre Festivali'nin 2'ncisi bugün Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla başlayacak.

Konserlerden özel konferanslara, söyleşilerden imza etkinliklerine kadar gençlerin istediği her şey “Tam Bana Göre Festival” de yer alacak. Gençler 4 gün boyunca Ankara Başkent Millet Bahçesi’nde Anadolu’nun çeşitli illerinden gelen lezzetleri deneyimlerken konserlerle doyasıya eğlenecek.

Konserlerden özel konferanslara, söyleşilerden imza etkinliklerine kadar gençlerin istediği her şey "Tam Bana Göre Festival" de yer alacak. Gençler Anadolu'nun çeşitli illerinden gelen lezzetleri deneyimlerken sosyalleşebilecek, doyasıya eğlenecek.

.