Mardin Büyükşehir Belediyesi, şehirde sanatsal faaliyetlerin artması ve sanat ile anılan bir kent oluşturma hedefiyle çalışmalarını sürdürerek sömestr tatili kapsamında 24 Ocak - 4 Şubat tarihleri arasında çocuklara yönelik etkinlikler ile birlikte çocukların keyifli zamanlar geçirmek amacıyla sanat akademisinde çeşitli etkinlikler düzenledi.

Mardin Büyükşehir Belediyesi Sanat Akademisinde açılan resim atölyesi, ahşap yakma uygulaması, ebru etkinliği, çömlek yapımı, geleneksel çocuk oyunları, yaratıcı drama, seramik atölyesi, kök boya baskı atölyesi, müzik dinletisi, mandala atölyesi, animasyon gösterimleri, cam altı boyama etkinliği, masal dinletisi gibi aktiviteler faaliyete geçti.

956 öğrencinin bu imkanlardan faydalandığını belirten Vali Demirtaş; "Ara tatilde çocuklarımızı sanat ile buluşturmayı hedeflemiştik. Bugün de Büyükşehir Belediyemize ait Sanat Akademisinde çocuklarımız ile bir araya geldik. Burada güzel vakit geçirdiklerine şahit olmak bizleri fazlasıyla memnun etti. Çocuklarımız hem eğitim görüyor hem de eğleniyor. Çocuklarımız ve gençlerimize yönelik faaliyetlerimiz aralıksız devam edecektir. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Midyat Gündem Com'u Google News'te takip edin

YouTube Kanalımıza Abone Olun Bizi Tekip Edin

facebook'ta bizi takip edebilirsiniz

twitter'da bizi takip edebilirsiniz