Adnan Gündoğdu’dan MTSO Meclis Başkanlığı İçin Birlik ve Ortak Akıl Vurgusu
Gündoğdu, “Ben değil, biz diyelim. Kişilere değil, kuruma güç verelim” mesajıyla meclis üyelerine birlik çağrısında bulundu.
Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanlığına adaylığını açıklayan Adnan Gündoğdu, meclis üyelerine yönelik mesajında başkanlık görevini yalnızca bir makam olarak değil, sorumluluk, temsil ve istişare gerektiren önemli bir görev olarak değerlendirdi.
Cuma günü gerçekleştirilecek seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Gündoğdu, meclis üyelerinin yalnızca bir başkan seçmeyeceğini, aynı zamanda meclisin gelecekteki çalışma anlayışına da yön vereceğini ifade etti.

“Her Üyenin Sözü Değerli Olacak”
Meclis çalışmalarında ayrışmadan, kırmadan ve ötekileştirmeden hareket edilmesi gerektiğini vurgulayan Gündoğdu, farklı görüşlerin ortak akıl doğrultusunda değerlendirilmesini hedeflediğini belirtti.
Gündoğdu, her meclis üyesinin sözünün değerli olduğu, dile getirilen fikirlerin takip edildiği ve somut sonuçlara dönüştürüldüğü güçlü bir meclis yapısı oluşturmak istediğini kaydetti.
Karar alma süreçlerinde katılımcı bir yönetim anlayışını benimseyeceğini belirten Gündoğdu, meclisin birlikte karar alan, birlikte hareket eden ve ortak hedefler doğrultusunda güçlenen bir yapıya kavuşmasının önemine işaret etti.

“Meclis Hepimizin”
Mesajında meclis üyelerinin iradesine vurgu yapan Adnan Gündoğdu, kararın meclis üyelerine ait olduğunu belirterek birlik ve beraberlik çağrısını yineledi.
Gündoğdu, açıklamasını şu ifadelerle tamamladı:
“Gelin; ben değil, biz diyelim. Kişilere değil, kuruma güç verelim. Birlikte düşünelim, birlikte karar verelim, birlikte sonuç alalım.”
MTSO Meclis Başkan Adayı Adnan Gündoğdu, kendisine gösterilen destek ve güven için meclis üyelerine teşekkür ederek açıklamasını saygı ve sevgi mesajıyla sonlandırdı.
Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Meclis Başkanlığına aday olan Adnan Gündoğdu, aslen Mardin’in Savur ilçesine bağlı Üçkavak (Rajdiye) Mahallesi’ndendir. Uzun yıllardır Mersin’de gıda ve yemekçilik sektöründe faaliyet gösteren Gündoğdu, Sabah Et Lokantası markasını büyüterek sektörde önemli bir yer edinmiştir. İş dünyasındaki faaliyetlerinin yanı sıra sivil toplum çalışmalarında da aktif rol üstlenen Gündoğdu, Mersin Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (MESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır.
Selahattin Erol

Next





