Midyat Kaymakamlığı öncülüğünde yürütülen "Midyat Yeteneklerini Keşfediyor Projesi" kapsamında "Akıl ve Zekâ Oyunları Atölyesi''nin açılışı gerçekleştirildi.

Açılış törenine, Kaymakam Ahmet Solmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Altay, Zahuran Derneği Başkan yardımcısı Alaaddin Acar, Mahalle Muhtarı Abdulgani Tekin, Okul Müdürü Abdullatif Acar, Dernek yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kaymakam Solmaz, Midyat Yeteneklerini Keşfediyor Projesi" kapsamında Yolbaşı İlkokulu'nda yapılan Akıl ve Zekâ Oyunları Atölyesinin açılışını gerçekleştirmekten mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Yapılan bu tür çalışmaların, öğrencilerin kişisel gelişimlerine katkıda bulunacak. Eğitim – öğretim ortamlarını donatım açısından zenginleştirerek faydalı olacağına inanıyoruz. Açmış olduğumuz Akıl ve Zekâ Oyunları Atölyesi'nin hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz.  Emeği geçen okul idaresi ile Zahuran – Der yönetici ve temsilcilerine teşekkür ediyoruz." dedİ.

Açılışın ardından, Donatımı Zahuran – Der tarafından yapılan "Akıl ve Zekâ Oyunları Atölyesi'ni İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Abdulkadir Altay ile Zahura- Der Yöneticileri ile birlikte gezerek incelemelerde bulundu. Sonra öğrencilerle çeşitli oyunlar oynadılar.