MARDİN - Bir süre önce Mardin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan Beytullah Birlik, Belediye Başkanı Veysi Şahin’i ziyaret ederek bir süre görüştü.

Belediye Başkanı Şahin, Birlik'e yeni görevinde başarılar dileyerek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Geçtiğimiz aylarda Ankara’daki temasları sırasında ziyaret ettiği Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Midyat’ta yapılacak olan spor yatırımları ile ilgili bir görüşme gerçekleştirdiğini hatırlatan Belediye Başkanı Veysi Şahin, Midyat’ı bir spor kenti yapma hedefinde hızla ilerlediklerini kaydetti.

Başkan Şahin, “Şehrimizi bir spor kenti haline getirmek için belediye olarak gerekli tüm altyapıyı hazırlıyoruz. Bu konuda bakanlığımızın da bize çok ciddi bir desteği var. Gerçekleştirilecek olan dev yatırımlarla birlikte ileriki yıllarda Midyat hem spor tesislerinin zenginliği hem de spor turizmi açısından Türkiye'nin ve dünyanın marka kentlerinden biri haline gelecek. Bu konuda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz ile de önemli çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum. İlçemizde yapılmakta olan ve yapılacak spor tesisleri ile çok başarılı sporcularımız yetişecek. Gençlerimize her alanda olduğu gibi sportif çalışmalarda da sahip çıkarak, ilçemizin sporda marka şehirlerden biri olacaktır. İlçemize semt sahaları kazandırıyoruz. Yeni kapalı spor salonu için girişimlerimiz devam ediyor. Yeni modern gençlik merkezi kazandıracağız. Böylelikle Midyat her alanda olduğu gibi sportif anlamda da adından söz ettirecek bir yapıya kavuşacaktır.” Şeklinde konuştu.

Mardin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Beytullah Birlik ise Midyat’ın konumu olarak sportif faaliyetlerin yapılması konusunda çok şanslı bir ilçe olduğunu ifade etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Beytullah Birlik’e, Midyat Gençlik Spor İlçe Müdürü Hüseyin Tunç eşlik etti.

Selahattin Erol