Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Erkekler 2. Lig 6 Gurup’ta mücadele eden Midyat Belediye spor Erkek Voleybol Takımı, deplasmanda Elazığ’da Yakup Kılıç Spor Salonunda, Aksaray Gençlik Spor’u 3-1 yendi. Lige hızlı başlayan Midyat Belediye Spor ligin zirvesinde yerini aldı.

Geçen haftayı bay geçerek lige başlayan Elazığ temsilcisi Elazığ Aksaray Gençlik Spor Voleybol takımı gerek ilk maçı olması gerekse de ev sahibi avantajı ile maça istekli başlasa da, Midyat Belediyesi Voleybol takımı  tecrübesi ile maçı Elazıg deplasmanında 3-1'lik skorla döndü. 

2 de 2 maç galibiyetiyle yoluna devam eden takımımız PlayOfflar için iddiasını ortaya koydu.

Midyat Belediyesi Erkek Voleybol takım anrenörü Diyar Özsoy maç sonunda yaptığı açıklamada, '' Aziz Şehir Elazığ Deplasmanından Kadim Şehir Midyat Şehrine Galibiyetle Dönüyoruz. 2-0 dan sonra takımımda motivasyon kaybı oldu.Rakibimiz bunu değerlendirerek seti aldı ve 2-1 e maç geldi. Fakat takımım toparlanarak son seti aldı maçı kazanmasını bildi.Her maç bizim için ayrı bir final havasında.Biz bir takımız ve birlikte başaracağız '' diye açıklamada bulundu.  

Kulüp Başkanımız Atilla Baysal' ise, "Son iki  sezondur PlayOfflara katılmış takımız ve bu sezonda iddialıyız. Takımımızın başına getirdiğimiz Diyar Özsoy hocamızın bilgisi ve tecrübesi ile takımımızın daha iyi noktalara geleceğine inancım tamdır. Midyat şehrimizi en iyi şekilde temsil ettiğimizi düşünüyorum. Rakimiz Elazığ Aksaray Gençlik Spor Kulübüne gerek saha içi gerekse de saha dışında bizlere göstermiş oldukları ilgi ve alaka için teşekkür eder bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim." 

Selahattin Erol